dilluns, 25 de desembre del 2017

BON NADAL!!

Bon Nadal Bikedeferro

La temporada ja finalitza i, com sempre en aquestes dates, sortim en quadre.

S’ha de dir que esta sent un final d’any força dur, les lesions aquest 2017 no ens han respectat gaire. 

També les baixes temperatures fan que més d’un prefereixi quedar-se a casa en comptes de tonificar els músculs tot pedalant.

En va sorprendre que a les 9:00 estigués tot sol fent voltes a la rotonda de les girafes (el PIR2), em temia que hauria de tornar a casa sense sortir, però no, l’Efren aparegué (jo el feia pujant a Montserrat).

Ja teníem equip, només calia decidir la destinació. La boira gebradora envoltava la muntanya, no tenia ganes de passar fred i de pujar pulsacions, així que vaig proposar de fer una sortida plana, pistera, anar el lloc ideal per poder representar els pastorets.

Si, era aquest el cap de setmana on tradicionalment els Bikedeferro fem la representació de l’obra de Josep Maria Folch i Torres. 

L’indret escollit no podia ser el millor, el repartiment, dons com només érem dos, havíem de fer de tot, de fura, de pastor, de Rovelló, de Lluquet, vaja un embolic que l’audiència va reconèixer amb una emotiva ovació:

A veure si encerteu qui feia de diable!

Desprès de la representació vàrem apropar-nos fins al Prat on ens esperava un merescudíssim cafetó.

Se’ns havia fet tard per culpa d’una runner que no ens deixava avançar-la. El camí del Prat s’està posant com la carretera de les aigües...

La tornada, durilla, amb el vent de cara i amb la imatge de la runner que no ens trèiem del cap.



Ara estava disposar a fer la crònica resum de l’any, però per motius obvis, tant sols puc explicar la sortida de la bailaora, ni nocturnes, ni portals, no berga-santpedor.

Bé, tenim equipació i si algú s’ho curra una mica, pot-ser també en tindrem d’hivern.

Segur que el 2018 serà molt millor.

Als que tingueu, bones vacances i als que no, tranquils, aquest dies es treballa de meravella, sense ningú que no ens amoïni.

1 comentari: