diumenge, 24 de setembre del 2017

L'1-O ....tarem

No han tingut més remei que habilitar de nou el bloc!!

Des de que els Bikedeferro sortim amb la nostra flamant equipació, milers de centenar d’usuaris d’internet, clamaven per poder accedir a l’adreça d’internet que anunciem al culote. I desprès de dues setmanes amb el bloc intervengut, per fi podem gaudir de nou amb les esperades cròniques.

L’Audiència no ha tingut més remei, de tots és conegut que som un club independent, és a dir, independentment del club ciclista al que estem associats, tots els que surten amb nosaltres son Bikedeferro i, diguin el que diguin, sempre continuarà sent així.

Vale, ha estat molt forçat, però havia de poder trobar una bona raó per excusar dues setmanes de silenci. 

I és que la setmana passada vàrem estrenar-la. Ciutadans de Catalunya: Ja la tenim aquí!! I podrem fer la Bailaora tots uniformats.




Va ser memorable la pujada a Montserrat per fer-nos la foto davant dels degollats (si algú encara no s’ha assabentat, són les muntanyes que surten al nostre logo). Si, la data pot-ser no era la més adequada, fotia una rasca de cal Déu, coincidia amb la Matagalls, no tots podien venir, però el Carles ens acompanyava i això sempre mereix d’una bona celebració.

I ell ho va celebrar força bé, tot esmorzant uns peus de porc que eren l’enveja de tots els comensals.


La ruta no era una Portals, però s’hi assemblava. Desprès de la benedicció, el grup es va dividir perquè teníem reunió del consell executiu Bikedeferro. Per raons obvies no puc explicar-vos les decisions que es van prendre, ni tan sols puc mostrar-vos una instantània de la reunió.

Si que us puc desvetllar una primícia, farem una sortida tots plegats incloent el membre honorífic, el que no tenim ben clar si el Fermí ens podrà acompanyar. També s’ha decidit prendre mesures disciplinàries al clan Abelaira-Oliver pels fets de l’11 de setembre (surten amb llibertat condicional i ens imprimeixen un ritme que ni el Sebas ni jo podem seguir).

 Recorregut del dia dels fets
evidència del dia dels fets

El dissabte l’Efren va fer una bona descoberta, estàvem intentar cercar a Terrassa una granja on poder prendre un cafetó abans de tornar cap a casa. Des de l’intervenció, jo tinc l’instint atrofiat, però ell ràpidament divisà un local on poder seure i gaudir d’un ambient especial. I és que el nom ho diu tot: Flamencologia.


Estàvem asseguts i gaudint del cafè, tot esperant el molletes amb zurrapa que et donaven per tant sols 2€. Mentre esperàvem una jove egara passejava els seus molletes per davant nostre i just abans de la tan esperada recompensa, un dels usuaris del local sortia corrent per fer una gran potada al costat de les nostres flaques. Ei, els molletes i la zurrapa estaven bons, repetiríem. De fet ens van estar repetint durant tota la tornada.

El local està bé, té un local interior on poder fer un zapateao a lo Corral de la Pacheca, per desar totes les bikes i el preu és molt econòmic. SI anem aquest proper diumenge podrem dir orgullosos que l’1-O POTAREM!!



El diumenge sortíem per fer un Cogulló. Nomes han arribar dos herois dels quals tenim aquestes fotos:


Els altres, per culpa meva, ens hem hagut de quedar a Ca l’Andorrà consolant-nos amb uns croissants de xocolata que ens han conferit la força justa per arribar a casa amb un estat digne.


A part de l’esforç dels herois, la imatge més singular d’avui era veure l’actitud dels que, a Collbató, penjaven i despenjaven cartells: per uns era una activitat de joia i cofoi per altres de ràbia i ressentiment (per no ferir sensibilitats no us dic quina era l’actitud de cadascú). 


I res, si no em segresten el bloc, la setmana vinent més 


PD: Estar desconnectat dues setmanes és un rollo, porto més de mitja hora clicant el like a l’Strava

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada