dimarts, 15 d’agost del 2017

Operació tornada

Quan torno d’un viatge de vacances sempre pateixo per saber quin electrodomèstic s’haurà espatllat i, aquesta vegada també: la cafetera? La rentadora? El microones? Dons no, tots funcionaven a la perfecció.

Fantàstic els nou dies a la Toscana no havien trastocat l’harmonia diària. Ara ja podia planificar la resta de les vacances sense haver de fer una bestreta addicional.

Tot semblava a lloc fins al moment que, desprès d’una dutxa regeneradora, vaig pujar a sobre de la bàscula. S’havia espatllat!! Marcava uns quants quilos de més. La inactivitat fa que els engranatges es rovellin i on ha de marcar unitats marca desenes.

I no era l’única cosa que no anava bé, la tubeless de l’Scott havia perdut tot l’aire i el líquid antipunxades. Tocava passar per la botiga del Santi que, també s’havia agafat uns dies de vacances.

Amb aquesta tessitura l’alternativa era fer una ruta curta (La llarga) per no haver de tornar empenyent la bike.

En Flores i el Sebas s’hi apuntaren de seguida, Només sortir me n’adonava que possiblement la bàscula no estava tan descalibrada, no havíem arribat a Can Roca i ja estava a 147 pulsacions. Els quasi 37 km de sortida es van fer molt llargs.

En Sebas portava un mes d’inactivitat i en Flores ja feia una setmana que estava fent sortidetes de tonificació i això es notava quan agafava velocitat amb la 29”, deixant-nos literalment clavats.

La resta de la sortida no té més història, vàrem finalitzar-la tot fent els oficis de Santa Clara i a partir del 15, a preparar-nos per fer La Bailaora.



Intentaré sortir els màxims dies possibles matí o tarda, així que si us voleu apuntar, ja ho sabeu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada