diumenge, 18 de juny del 2017

L'APLEC DELS CARGOLS - 28.05.2017


Avui , en el dia de la trobada que aplega tanta gent per motius gastronòmics, uns quants cargols ens hem escapat del genocidi, i ens hem aplegat però per fer una gran sortida en BTT, una mica més multitudinària que les darreres, i això que no va pas ploure abans. S'ha acabat la sequera de bikers, però degut a la calor, toca matinar per disfrutar de la BTT

Havia planificat els dies abans un Vaquerisses, després que la setmana passada arribéssim a Montserrat en Xavi i jo en una molt bona sortida. El llistó estava alt i Vaquerisses era la sortida ideal i anhelada ja que feia molt de temps que no la fèiem i es tractava de gaudir la BTT.

Érem fixes l'Agus, en Xavi i jo, però després de comunicar-ho als Bikedeferro, s'hi van apuntar amb decisió en Sebas, que s'ha activat a full, així com en David i en Fulgui. És evident que Vaquerisses té tirada, jo la definiria com la sortida perfecta, no massa exigent però molt completa, divertida i, això si, molt tècnica, de manera que la sortida no va decebre els nou vinguts .


El pastor Pérez, ja pràcticament està a punt i no trigarà massa en agrupar els Bikers descarriats, coincidint el seu esperat retorn amb l'estrena dels maillots Bikedeferro. Podríem aprofitar l'ocasió per fer una macro sortida on hi coincidim tots, és a dir una aplec de cargols amb rècord de bikers.

Feia temps que no coincidíem els ”Furbis" sobre la BTT i l'experiment passat per aigua per batejar-se en crta a Montserrat va quedar descafeïnat  Això de rodar i xerrar al mateix temps és un entrenament molt dur, pujar la puda no és bufar i fer ampolles, però molt més mèrit té pujar amb la roda de la bici completament frenada. 



Sort que tenia reserva de plutoni al condensador de fluxe de la seva bici. La veritat és que el que va fer en Fulgui va tenir molt de mèrit, qualsevol altre hagués girat cua de primeres, ja a can Sedó quan s'adonà del problema, però va aguantar tota la sortida sobrat.

En David, va prometre que degut a que havia de sortir més tard que la resta, ens atraparia pel camí i ho va complir abans d'arribar a l'última pujada al fideuer (més concretament a la cruïlla cap a mas Maimó, tal com tenia previst). És un autèntic sherpa coneixedor dels camins a la perfecció de manera que vàrem seguir la ruta de tornada que va proposar.


En Sebas en al seva línia de "el ciclisme es fàcil", l'Agus i en Xavi que no havien fet mai la sortida, la van gaudir a tope degut a la seva excel·lent i immillorable condició física

A l'inici del fideuer ens vem acomiadar d'en Xavi que va continuar per carretera fins a Esparreguera ja que tenia un compromís. La resta vem escalar el fideuer i, finalment també la drecera que en David proposà des camí crta Olesa fins a aeri esparreguera.

Missió Vaqurisses completada, en tots dos sentits de la paraula, ja que vem completar la clàssica amb nous itineraris com observareu al track.

Fantàstica sortida i tots en forma òptima. La medalla al mèrit per en Fulgui , que va llençar-se "a lo banzai", sense frens, per on en David ens va dir sense dubtar ni tres segons quan ja pràcticament arribàvem

Després de la baixada camicace, la bici es va arreglar sola 😂

Moltes ganes de repetir i disfrutar la BTT i esperit bikedeferro.

Les dades tècniques de la sortida : 43 km; 959 m de desnivell acumulat; pendent màxima 14%

Seguim planificant noves fites  i tot i que ens faltarà gent imprescindible per la nocturna, aviat serem tots a punt.

Bikedeferro forever

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada